2e spoor re-integratie
Creatief op zoek naar een nieuwe baan die past!

Kent u deze situatie: een langdurig zieke medewerker waarbij het maar niet lukt om terug te keren in zijn/haar eigen werkzaamheden? In eerste instantie wordt geprobeerd zo snel mogelijk weer aan het werk te komen in het eigen werk, maar wat nou als dat niet lukt en er zijn binnen het eigen bedrijf geen mogelijkheden voor langdurig andere werkzaamheden die bij de medewerker passen? 

Op zoek moeten gaan naar ander werk tijdens en wegens langdurige ziekte, is meestal een vervelende situatie maar zeker niet onoplosbaar! In dat geval schrijft de wet voor dat er gezocht wordt naar een andere werkplek bij een andere werkgever: tijdelijk of definitief.

Alles is erop gericht om de medewerker te behouden voor werk en daarmee te bouwen aan zijn/haar goede toekomst.

Voor werkgevers bestaat de verplichting de zieke medewerker te helpen bij het zoeken naar een passende werkkring elders. totaal advies kampen (TAK) heeft hiervoor tweede spoor re-integratietrajecten op maat ontwikkeld. Uw medewerker wordt geholpen in hun zoektocht naar een goede, passende baan op hun niveau.

De medewerker krijgt een eigen coach die het vaste aanspreekpunt blijft gedurende het traject.

Tijdens de gezamenlijke gesprekken komen diverse onderwerpen aan de orde zoals: omgaan met veranderingen, wat kan ik (verleden), wie ben ik (heden) en wat wil ik (toekomst)?

Er wordt een gezamenlijk plan van aanpak opgesteld met een concreet tijdspad gekoppeld aan diverse stappen om te komen tot een resultaat. 

Wij als totaal advies kampen bieden u de gelegenheid om al deze inspanningen samen met u en uw medewerker te doen. U maakt gebruik van onze kennis en expertise binnen al deze re-integratietrajecten . 

totaal advies kampen biedt u een mogelijkheid om tegen normale tarieven en met een menselijk gezicht samen met u en uw medewerker een re-integratietraject op te starten, en succesvol af te ronden. Al de benodigde acties en tijdschema worden u op een glasheldere manier voorgesteld, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons voor meer informatie.

Wij werken o.a. voor:

  • Ziekteverzuimbegeleiding Post Groothandel
  • Ziekteverzuimbegeleiding Interblad
  • Ziekteverzuimbegeleiding Corton
  • Ziekteverzuimbegeleiding Beens
  • Ziekteverzuimbegeleiding Biodiesel
  • Ziekteverzuimbegeleiding Probin Telder
  • Ziekteverzuimbegeleiding TCZ
  • Ziekteverzuimbegeleiding Wesko
  • Ziekteverzuimbegeleiding Nissink
  • Ziekteverzuimbegeleiding Habovo

Contact

Industrieweg 5a
8263 aa Kampen
tel. 06 - 145 22 680
tel: 038 - 385 75 75
hekkel@takontzorgdesk.nl

Ons kantoor

Het beste medicijn