Ancella van der Haar komt vanaf heden Totaal Advies Kampen (TAK) versterken. Zij zal de komende maanden als stagiaire meedraaien om zich het vak van casemanager in de praktijk eigen te maken. Daarnaast is zij inzetbaar op trajecten waarin zij zich heeft gespecialiseerd.

Ancella van der Haar kan zich met name vinden in de werkwijze van Totaal Advies Kampen als no-nonsense organisatie, waarbij de werkgever en medewerker centraal staan.

Over Ancella
Vanaf mijn geboorte ben ik woonachtig in de oude Hanzestad Kampen. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle, richting P&O. Mijn loopbaan ben ik gestart bij het vroegere GAK. Tot 2008 heb ik in loondienst diverse functies vervuld gericht op het re-integreren/plaatsen van mensen op de arbeidsmarkt. Vervolgens heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt mijn contract niet te verlengen en als zelfstandige verder te gaan onder de naam AHG-Advies.

Ik ben blij dat ik er mijn werk van heb kunnen maken om anderen te kunnen helpen erachter te komen waar ze nu staan en welke doelen ze kunnen stellen, om daarna te kunnen helpen een keuze te maken hoe verder te gaan.

Het belangrijkste voor mij is dat de mens met plezier naar het werk gaat. In mijn ogen is iedereen uniek, maar zijn wij onszelf daar onvoldoende van bewust. Hoe kan een ander weten hoe bijzonder en uniek je bent, als je daar zelf onvoldoende of zelfs niet van bewust bent?

Mijn ervaring heeft geleerd dat hierbij persoonlijke aandacht essentieel is. Het geeft veel voldoening als ik iemand weer op weg heb geholpen en ik met plezier kan terug kijken op een succesvolle begeleiding. Ook bij mij gaan mijn ogen dan glimmen.

Specialisatie
Re-integratie 1e en 2e spoor
Outplacement
Loopbaanontwikkeling

Achtergrond
Mijn jarenlange ervaring als re-integratiedeskundige, trainer, coach, loopbaanbegeleider en jobhunter zet ik met alle plezier in voor organisaties en individuen.

Ik laat mensen weer in beweging komen en ontdekken hoeveel plezier, energie en inspiratie het geeft om werk te doen waar je talent tot zijn recht komt. Dit doe ik vanuit mijn waarden vertrouwen, integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en passie.

Ik ben erkend loopbaan professional verbonden aan het NOLOC en geregistreerd jobcoach verbonden aan de beroepsvereniging jobcoaches Nederland.

Jarenlang heb ik mensen begeleid die een uitkering ontvangen en weer moeten re-integreren op de arbeidsmarkt. Zij hadden inmiddels het gehele ziekte of ontslagproces doorlopen en waren nog niet aan het werk. Door mijn jarenlange ervaring heb ik de arbeidsmarkt goed leren kennen en heb mij tot doel gesteld eerder in het proces mijn kennis en ervaring in te zetten, te weten bij de werkgever. De functie van casemanger sluit hier goed bij aan.

Wij werken o.a. voor:

  • Ziekteverzuimbegeleiding Post Groothandel
  • Ziekteverzuimbegeleiding Interblad
  • Ziekteverzuimbegeleiding Corton
  • Ziekteverzuimbegeleiding Beens
  • Ziekteverzuimbegeleiding Biodiesel
  • Ziekteverzuimbegeleiding Probin Telder
  • Ziekteverzuimbegeleiding TCZ
  • Ziekteverzuimbegeleiding Wesko
  • Ziekteverzuimbegeleiding Nissink
  • Ziekteverzuimbegeleiding Habovo

Contact

Industrieweg 5a
8263 aa Kampen
tel. 06 - 145 22 680
tel: 038 - 385 75 75
hekkel@takontzorgdesk.nl

Ons kantoor

Het beste medicijn